SHANG SHANG

SHANG SHANG Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 482 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shang Shang. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 10:24 Tonijn was totaal niet vers. Eigenlijk was niks vers. Sushi was ook warm. De zaak gebeld en gingen terug langs komen om het terug te komen halen. Maar niemand gezien. Later namen ze de telefoon ook niet meer op. Schandalig!!!
12 jun 2022 om 7:06 Snelle bezorging en heerlijke producten. Alles netjes verpakt.
8 jun 2022 om 21:40 Eerlijk,altijd reuze tevreden maar dit keer echt niet lekker!
26 mei 2022 om 22:38 Duurde lang voordat het bezorgd werd en de warme gerechten waren al koud.
8 mei 2022 om 22:49 Dit zijn we niet gewend….normaal op tijd bezorgd….nu dik uur later….na het bellen waarom het zo lang duurde Eten was perfect. Genoten van de sushi.
3 apr 2022 om 20:15 Mooi op tijd en heerlijke sushi
29 mrt 2022 om 20:03 Binnen de tijd bezorgd van wat op de site werd aangegeven. Zag er netjes verzorgd uit en de smaak was echt goed. Ben tevreden
27 mrt 2022 om 22:41 Deel van bestelling niet geleverd. Geen tijd voor nalevering….
18 mrt 2022 om 16:06 As always, the food is amazing. Great quality. The fish is always fresh. I can tell a lot of care is put into the Sushi that Shang Shang provides. I'm never disappointed. Usually they arrive a little earlier than expected. I would recommend ordering here!
13 mrt 2022 om 21:33 Verkeerde bestelling 6 zalm en er waren er maar 3 en de andere met n witte vis handrol advocado was ene met tonijn niet tevreden
12 mrt 2022 om 1:34 Eten was al koud
6 mrt 2022 om 20:20 Bestelling is nooit aangekomen. Jammer hebben hier al vaak besteld.