SHANG SHANG

Recentebeoordeling


3 sterren uit 593 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shang Shang. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2024 om 19:16 Eerlijk...keek hier altijd naar uit zo lekker.Maar nu derde keer na elkaar echt niet lekker,zit bijna geen smaak aan.Andere chef?Dus voor mij was dit echt de laatste keer nu,spijtig
12 mei 2024 om 20:33 Lekker en netjes verpakt was heerlijk
5 mei 2024 om 18:58 Besteld om 15:00, eerste mogelijkheid levering 16:45 en dan nog om 17:00 aankomen. Jammer, plus het smaakte niet ook jammer.
20 apr 2024 om 7:40 Gebakken rijst was kleverig en smakeloos. Geen aanrader.
13 apr 2024 om 22:53 Lekkere knapperige groentenloempias als voorgerecht en heerlijkrijstschotel met roze garnalen schotel, het heeft gesmaakt, er mocht voor mijn part wat meer groenten toegevoegd,dank aan de kok
20 mrt 2024 om 19:50 Sneller bezorgd dan verwacht En lekkere sushi
10 mrt 2024 om 20:57 Het eten was lekker, lang moeten wachten maar dat is omdat het zondag is denk ik.. Mijn gerecht met scampies zaten nog schilletjes aan de scampies, maar was verder erg lekker
10 mrt 2024 om 20:54 Heb 3x gebeld naar het bedrijf waar mijn eten bleef. Er werd telkens gezegd dat het er zo aan kwam… vervolgens 2 uur gewacht op mijn eten en niet de juiste order gekregen
11 feb 2024 om 20:57 Het is lekker maar erg weinig vlees. 4 garnalen in een rijstnoedels gerecht. Ik begrijp nu dus waarom het minimum bestelbedrag 35 euro moet bevatten. Dat heb je wel nodig om een gevulde maag te krijgen.
9 feb 2024 om 18:34 weinig smaak!
30 dec 2023 om 11:04 De vis was vies. Niet vers. De advocado was hard. Niet een beetje hard, maar heel hard. Ik heb hier al veel besteld. De kwaliteit en de smaak is niet meer zoals het was. Ik heb de helft weggegooid. Jammer
14 dec 2023 om 6:57 Er zat geen smaak aan het eten. Zelf de Sushi was niet de gewende kwaliteit. Het eten kwam in blokken uit de bakken. Niet echt smakelijk. De garnalen waren niet schoongemaakt en overgaar. Net kauwgom. Voor zoveel geld verwacht je toch echt kwaliteit.